Online lancering van de visuele toolkit

Yes! Eindelijk is het zover. Op de valreep van 2018 is de visuele toolkit van Harde feiten, Zachte Interpretaties gelanceerd. Het was een spannende aanloop met meer onderzoek, ontwerp-uitdagingen en gesprekken met verschillende mensen om dit project te realiseren en eindelijk voor publiek te lanceren!

Visuele Toolkit van Harde feiten, Zachte Interpretaties

Afgelopen maanden heb ik hard gewerkt aan het produceren en realiseren van de visuele toolkit. Alle feedback is zeer waardevol geweest en heeft mij enorm gesteund om dit te realiseren. Iedereen ontzettend bedankt voor je bijdrage & interesse. Vanaf vandaag is de toolkit beschikbaar op de vernieuwde website www.zachteinterpretaties.nl

Publicatie

Dit project heeft zijn oorsprong in mijn laatste jaar aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Extra leuk dus dat ze aandacht hebben besteed aan de lancering van het project op hun nieuwspagina. Deze kun je hier vinden.

Social Media

De toolkit is voorlop nog alleen online te verkrijgen. Je kunt de ontwikkelingen en inzichten ook volgen via het nieuwe Instagram account! We zijn binnekort ook op Facebook te vinden.

[instagram-feed]