Meer weten over de toolkit van Zachte Interpretaties?

Laat het me weten! Voor vragen over de toolkit of extra (achtergrond)informatie kun je contact opnemen via info@zachteinterpretaties.nl of 06-5135.1102.

Ben je er al uit? Bestel dan direct jouw toolkit.

Zachte Interpretaties voor organisaties & coaches

Werk je met een specifieke groep of werkwijze en wil je dat de visuele toolkit hierop aansluit? Dat kan! Voor het ontwikkelen van een visuele toolkit op maat kun je contact opnemen via info@zachteinterpretaties.nl of 06-5135.1102.

Offerte aanvragen

Op zoek naar grote aantallen of gepersonaliseerde sets? Vraag dan een offerte aan via onderstaand formulier.

  Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

  Over Zachte Interpretaties

  Zachte Interpretaties is een initiatief van Studio Amy Guijt. In mijn praktijk onderzoek en ontwerp ik creatieve oplossingen en inzichten voor sociale vraagstukken. Meer werk zien? Neem dan eens een kijkje op www.amyguijt.nl.

  Zachte Interpretaties
  06 5135 1102
  Leiden

  kvk | 69519684
  btw | NL209829448B01

  info@zachteinterpretaties.nl
  www.amyguijt.nl

  Privacybeleid

  Meer ondersteuning nodig?

  De visuele toolkit van Zachte Interpretaties is ontworpen vanuit mijn persoonlijke ervaring, gecombineerd met mijn kennis van grafisch- en informatieontwerp en gesprekken met ervaringsdeskundigen en (zorg)professionals. Met de toolkit wil ik anderen helpen meer inzicht te krijgen in hun leven. Ik hoop dat de uitkomsten van de toolkit een handvat zijn om patronen te doorbreken, erkenning te vinden en troostend mogen werken.

  Heb je meer ondersteuning nodig? Of wil je graag met iemand praten? Er zijn verschillende online initiatieven waar je op een laagdrempelige manier terecht kunt voor psychische hulp, enkele voorbeelden:

  Natuurlijk kun je ook altijd bij je huisarts terecht.