Coaching tool op maat

Anderen begeleiden op weg naar hun doel. Als coach heb jij een waardevol beroep. Geen makkelijk beroep trouwens. Want wat als de kern van een probleem maar niet boven water komt? Wat als jouw cliënt maar blijft vastlopen in het leven? Dan is er soms een extra steuntje nodig. Een coaching tool als die van Zachte Interpretaties bijvoorbeeld.

Coaching tool op maat – Zachte Interpretaties voor Coaches

De visuele toolkit van Zachte Interpretaties maakt ervaringen en gevoelens zichtbaar en bespreekbaar. Hiermee is het een goede start van – of aanvulling op – jouw coachingstraject. Die coaching tool wordt helemaal op maat voor jou gemaakt; in jouw huisstijl en passend bij jouw doelgroep.

Over de visuele toolkit van Zachte Interpretaties

Het zijn de grote en kleine gebeurtenissen in het leven die ons maken tot wie we zijn. Problemen die jouw cliënt vandaag ervaart kunnen samenhangen met een ervaring uit het verleden. Soms is terugblikken dan ook de eerste stap die je moet zetten om vooruit te komen. Zachte Interpretaties is de coaching tool waarmee je die eerste stap zet.

De toolkit van Zachte Interpretaties is een visueel hulpmiddel waarmee jouw cliënten – alleen of samen met jou – hun levensverhaal in kaart brengen. Zo krijgen zij meer inzicht in zichzelf, hun leven en familiebanden en leren ze patronen herkennen en doorbreken.

Over Zachte Interpretaties als coaching tool op maat

De toolkit van Zachte Interpretaties is volledig aan te passen aan jouw doelgroep en werkwijze en wordt ontworpen in jouw eigen huisstijl. Zo heb je een unieke coaching tool die volledig bij jou en jouw praktijk past.

De coaching tool op maat:

 • Is begrijpelijk, aantrekkelijk en toegankelijk
 • Combineert kennis van grafisch ontwerp & informatie-ontwerp met jouw inhoudelijke vraag
 • Versterkt jouw coachingstechnieken
 • Is uit te breiden op basis van jouw andere werkvormen en wensen

  Wanneer u dit formulier gebruikt, gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

  Voor wie is de coaching tool van Zachte Interpretaties bedoeld?

  De Zachte Interpretaties-toolkit is geschikt voor coaches die zich bezighouden met persoonlijke begeleiding van kinderen en volwassenen met een bewogen jeugd en cliënten die het moeilijk vinden om patronen te herkennen. Je kunt de coaching tool gebruiken als communicatiemiddel én als aanvulling op bestaande methoden.

  De toolkit van Zachte Interpretaties is voor mensen met een bewogen jeugd, mensen die patronen willen leren herkennen en diegenen die op zoek zijn naar de rode draad in hun leven.

  Vertel me meer over de toolkit van Zachte Interpretaties!